Referenties

Dit jaar weer in het  huis van Sergio en Doutsie geweest. Het is daar zo prachtig. Geweldige dorpjes  vooral Cortona dat  je kunt zien liggen  vanuit het huis.  Mooie sfeer.  Het huis zelf is van  alle gemakken  voorzien en het  zwembad is  fantastisch! Lekker  groot en ’s avonds een prachtig  uitzicht. Ook de  ligstoelen waren de  moeite van het mee stelen waard 🙂  Echt een super vakantie die veel te kort was.

Trijntje en zonen

I had a great vacation in your wonderful home in  Toscany. Good food, good company, beautiful sites.  I hope to be back!

A. Svetlik 
Palatka, Florida

Prachtige locatie met uitzicht, mooi weer,Heerlijk  zwemmen, lekker eten, mooie omgevingen met schitterende historische dorpen, wat wil een mens nog meer! Geweldige vakantie gehad, we komen vast weer eens.

Bauke en Gretha

Wij zijn dit jaar voor de derde keer in jullie huis  geweest. Altijd in een woord fantastisch! Goed of slecht  weer, we vermaken ons altijd geweldig.

Fam. Siemens

Vorig jaar, en het jaar daarvoor zij wij in jullie huis geweest. Het was fantastisch! Een prachtig uitzicht, leuke steden en dorpjes in de buurt, en een heerlijk zwembad. Bij aankomst zag alles er goed verzorgd uit, het was er schoon en alles was zoals het beschreven is op de website. Prijs kwaliteit verhouding is ook enorm goed, met 5 personen is het een prikje! Mijn advies voor de volgende bezoekers van deze site, boek snel voor een super plekje in toscane! Super bedankt!

Bas en Gianna

Bijna een jaar geleden waren we bij jullie te gast. Onze herinneringen zijn nog altijd even zoet! Een absolute aanrader voor een zeer democratische prijs! Prachtige, rustige ligging, en toch in de buurt van heel wat kleine en grotere steden.

Stijn Latre