Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Casa Caterina
Average rating:  
 6 reviews
by Bas en Gianna on Casa Caterina
Bedankt!

Vorig jaar, en het jaar daarvoor zij wij in jullie huis geweest. Het was fantastisch! Een prachtig uitzicht, leuke steden en dorpjes in de buurt, en een heerlijk zwembad. Bij aankomst zag alles er goed verzorgd uit, het was er schoon en alles was zoals het beschreven is op de website. Prijs kwaliteit verhouding is ook enorm goed, met 5 personen is het een prikje! Mijn advies voor de volgende bezoekers van deze site, boek snel voor een super plekje in toscane! Super bedankt!

by Stijn Latre on Casa Caterina
Een absolute aanrader

Bijna een jaar geleden waren we bij jullie te gast. Onze herinneringen zijn nog altijd even zoet! Een absolute aanrader voor een zeer democratische prijs! Prachtige, rustige ligging, en toch in de buurt van heel wat kleine en grotere steden.

by Fam. Siemens on Casa Caterina
Fantastisch

Wij zijn dit jaar voor de derde keer in jullie huis geweest. Altijd in een woord fantastisch! Goed of slecht weer, we vermaken ons altijd geweldig.

by Bauke en Gretha on Casa Caterina
Prachtige locatie

Prachtige locatie met uitzicht, mooi weer,Heerlijk zwemmen, lekker eten, mooie omgevingen met schitterende historische dorpen, wat wil een mens nog meer! Geweldige vakantie gehad, we komen vast weer eens.

by A. Svetlik. Palatka, Florida on Casa Caterina
Wonderful home in Toscany

I had a great vacation in your wonderful home in Toscany. Good food, good company, beautiful sites. I hope to be back!

by Trijntje en zonen on Casa Caterina
Een prachtige vakantie

Dit jaar weer in het huis van Sergio en Doutsie geweest. Het is daar zo prachtig. Geweldige dorpjes vooral Cortona dat je kunt zien liggen vanuit het huis. Mooie sfeer. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en het zwembad is fantastisch! Lekker groot en ’s avonds een prachtig uitzicht. Ook de ligstoelen waren de moeite van het mee stelen waard 🙂 Echt een super vakantie die veel te kort was.